Friday, April 18, 2014

http://www.sut.org.uk/raybanuk.asp ray ban sunglasses fbzd

Shen Bin weten dat dit niet de manier om te gaan, niet te ontdoen van vóór achtervolgers, zich ver weg in een grote gevangenis. Vanavond oorspronkelijke plan was om te doden Cao Deyang de schuld van de politie, die niet willen Cao Deyang niet alleen niet sterven, hij wordt nu ook gevangen in een belegerde. Shen Bin bedekt trotseerden Rehan geschat goot een pot met koud water kan ook niet eens veel lagere temperaturen. Volgens de stand van gevolgtrekking, ray ban zonnebril niet kan worden berekend om zo'n grote politiemacht te brengen. Shen Bin zag helikopters in de lucht, niet het hart te zeggen dat dit ding is hoe licht de brandstof.

Shen Bin, een paar grote mond ademen, plotseling, mijn geest dacht van een ontsnapping. Omdat de lucht door een thermische beeldvorming bij te houden, niet in de bergen dat Mo als Xiazhuan, gewoon brak in residentiële zone, de menigte vermengd ray ban wayfarer zie ook hoe te vinden. Denk aan dit, Shen Bin onmiddellijk richting veranderd, niet meer ronddraaien Magnolia Hill, liep recht naar beneden de heuvel zone richting te gaan. Chemical Plant Zone Octavia terugtrekking van de politie te trekken alle resterende krachten om de bergen te promoten. Zelfs Development Zone Branch, een groot aantal van de politie werden ingezet om criminelen bevatten.

Lege politieagenten op de helikopter om deze situatie te zien, onmiddellijk na de oproep, gelieve te noteren dat de grondtroepen, grondtroepen Let op - de verdachte is gevlucht ray ban sunglasses naar het zuidwesten voet van de berg, de verdachten zijn gevlucht naar het zuidwesten berg ~ ! Politie was op de grond via een koptelefoon naar deze opdracht, die vastgehouden wordt tegen de lucht boze middelvinger horen. Verlamming, het is niet moe beetje gek voor u, waren deze mensen gewoon de top bereikt, de dader heeft eigenlijk onder de berg. Verschillende secties worden vastgelegd alert, ray ban zonnebrillen niet begrijp is hoe de criminelen te gaan.

相关的主题文章:

No comments:

Post a Comment