Friday, November 29, 2013

http://www.mysteriousplanet.net/mybolg.php ghd online vunc

När tanken på att gå nära gränsen våg, Xu som plötsligt tittar på en mycket upptagen scen, där ett dussin stora tiger temperament och fem likasinnade personer, i detta fall fördjupas gräva spade. Detta gör att Xu som var mycket förbryllad, om du vill bygga en swimmingpool Zhan - dagars sånt, bara ringa till byggföretaget, folk är öppna för grävmaskin San Liangxia att få, säger ugg australia jag har fastigheter, varför låta dessa livvakter som figuren till natten gräva ? Även om människor inte kan se vad som har gjort de saker du vill Huishimieji, var det inte nödvändigt att gräva upp så mycket en Ah!

Att tappa ytterligare 20 meter, Xu, som fortfarande inte har hittat den där speciella. Idén att återförts till marken igen bredvid sökfältet, och snart, Xu Fan och åter funnit samma situation här tre, det finns ett dussin människor i en spade att gräva med, se ugg rea handling, uppenbarligen inte en professionell torr Det här är live. Xu som nu avslutats, måste Draken dagar vara ute efter något oförklarligt, uggs rea barn tror jade eld ande, själ panorera över en konstig idé, är det som ett löfte Draken dagar där kroppen av sonden som objekt ?

Slutligen i den sista tjugo meter utgrävning grop, Xu som hittade en sarkofag, för att vara exakt är en liknande grav utrymme, vilket placerade på flera stora och små lådor, en låda genom Xu som såg rustning, svärd, guldtackor, lämnar Xu Fan överraskning som faktiskt också funnit en graverad utskrift Xi Li Zicheng, Zicheng Relic fyra karaktärer som ekade i många sinnen. Xu som munnen en aning spänd, uggs rea barn Draken Dagen är nu verkligen inte vet var man kan hitta något ghd online liknande som en skattkarta för att gräva skatt Tsubame dag.

相关的主题文章:

No comments:

Post a Comment